Miko

N. Tasalta paikalla

Anton, profiilikuva
Anton

Ehkä pari min myöhässä syynä työt.

Petri, profiilikuva
Petri

Moi
Huomenna kaikki ajoissa joukkuepalaveriin viimeistään klo 1745.
Karsintapelit alkaa varmuudella jo nyt lauantaina Oulunkylässä. Sunnuntain kotipeli tulee liian aikaisin ja se on sovittu jo siirrettäväksi. Sarja on pelattava valmiiksi (ennen pääsiäistä pe30.3-ma2.4) viimeistään su 25.3. Koitan ottaa parhaanimukaan kaikkien toiveet, seuran, hallin, liiton vatustajan ja erityisesti teidän. Meillä on siis kotipelit Tuusulaa, Valkealaa ja Haminaa vastaan. Käytännössä Tuusula on ainoa joka voidaan kohdata arkena(pe). Perjantait ovat olleet haastavia? Johtuen sarjasta ja seuran toiveesta Valki&Ky voisivat olla sunnuntaipelejä? Laittakaa tähän toiveita/mielipiteitä jos on...Lyön pelit sitten jäänjakajan ja vastustajien kanssa lukkoon.

Kalle ilmoittautui in

Ku kerran Tiki ei saanu lupaa, ni voiskohan sen hoitaa Immo sun muksui?

Petri, profiilikuva
Petri

Moi
Perjantain peli hanurista(piste). Jokaiselta voi tänään odottaa enenmmän. Formulatermein yritetään saada niitä sektoriaikoja parannettua. Eli ei riitä et suorilla menee lujaa kun mutka tulee kuitenkin vastaan... Minusta jokainen vois keksiä pari asia joissa vois ITSE skarpata illaksi? Lähtee asenteesta, reagoinnista ja sitoutumisesta joukkuepelaamiseen. Tiedoksi Kiva vs. EU alkaen klo1700. Nähdään Tikkurilassa.

Rosteri: Varmaa on et Ströbä maalissa jolle annetaan kaikki tuki. Katsotaan muu koostumus paikalla. Nyt on ainakin Kimillä, Joonalla, Väinöllä, Tikillä ja Vikellä näytönpaikka asenteessa ja tehoissa...vain muutamia moittiakseni.

Ströbä(AM)
P.Jokinen

GM: Petri
Coach: Pera
Ass. Coach: -
Chief Medical&Equipment manager: -
Staff: Marko?+Timo?...
Muistilista: Hyvä asenne mukaan ja valkoiset pelipaidat mikäli kotona!
Paikalla: Viimeistään n. klo1830...hyvästä lämmöstä lähtee.